Trouwen

Formele huwelijksvoltrekking

Trouwen Hofstede de ParadijshoeveHofstede de Paradijshoeve is in 2014 aangewezen als officieel ‘Huis der Gemeente’ van de gemeente Ridderkerk. 

Dit betekent dat op Hofstede de Paradijshoeve formele huwelijksvoltrekkingen plaats kunnen vinden.

Trouwen kan op stijlvolle en persoonlijke wijze op diverse plaatsen in en rond Hofstede de Paradijshoeve.

Met een groter gezelschap is de Zolder geschikt; voor een meer intieme setting zijn ook ruimten op de Begane Grond uitermate geschikt. Bij mooi weer is het ook mogelijk in de buitenlucht op het terras of in de tuin onder het prieel elkaar het jawoord te geven.

 

De bruiloft

Wanneer jullie het op prijs stellen alle activiteiten op één locatie te laten plaatsvinden, dan biedt Hofstede de Paradijshoeve diverse mogelijkheden.

Willen jullie voorafgaand aan de wettelijke huwelijksvoltrekking met jullie gasten brunchen of lunchen? Aansluitend proosten op jullie jawoord en/of de bruidstaart aansnijden, een receptie, huwelijksdiner of bruiloftsfeest geven?

Er is heel veel mogelijk op Hofstede de Paradijshoeve. Indien gewenst kan de locatie in jullie eigen sfeer worden omgetoverd. Je kunt zelfs na afloop blijven overnachten in één van de ruime appartementen. Uiteraard is ook een afsluitend ‘wedding-breakfast’ met jullie gasten mogelijk om gezamenlijk jullie trouwdag te evalueren.

Neem vrijblijvend contact op om jullie persoonlijke wensen en tarieven te bespreken.