Ontmoeten

Ontmoeten

Heeft u een bijzondere gebeurtenis te vieren of organiseren zoals een huwelijksjubileum, een verjaardag, een netwerkbijeenkomst, promotie, een informele collegiale of vriendenbijeenkomst of (familie-) reünie? Er zijn op Hofstede de Paradijshoeve diverse mogelijkheden om uw bijeenkomst formeel of informeel te organiseren.

 • De Huiskamer
  Deze ruimte is ingericht met comfortabel zitmeubilair. Bij mooi weer kan gebruik worden gemaakt van het naast gelegen terras, dat uitzicht biedt over de landerijen. Wij voorzien uw ontmoetingen graag van een smakelijk arrangement.
 • De Keuken
  In de goed geoutilleerde, ca. 30m² grote keuken worden smakelijke proeverijen bereid zoals ontbijten, brunches, high teas of high wines, diners, walking diners. Er kunnen daarnaast workshops met diverse thema’s worden georganiseerd, vanaf 12 personen.
  Hierbij kan gedacht worden aan een Streekproducten-menu, Mediterraanse tapas, een Italiaans menu of een workshop koken uit alle windstreken. Ook kookgezelschappen zijn van harte welkom.
  De keuken is voorzien van inductiekookplaten(2×4), een aantal (stoom-) ovens en diverse keukenapparatuur.
  Er is een aparte afwaskeuken aanwezig.
 • De Zolder
  Voor inspireerde vergaderingen, bijzondere trouwceremonies, kleine muziekvoorstellingen, bijzondere presentaties en andere groepsactiviteiten is op de 1ste etage, onder de nok van de oude schuur een ruimte van circa 115m² beschikbaar. Deze ruimte biedt een breed scala aan mogelijkheden, welke wij graag met u bespreken. De ruimte is d.m.v. een traplift bereikbaar voor mindervaliden.
 • De Hal
  In de Hal op de begane grond zijn ook ontvangsten en recepties tot ca. 75 personen mogelijk.
  Deze ruimte blijkt ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een boekpresentatie.
  Voor grotere bijeenkomsten is het mogelijk de gehele BG geschakeld te gebruiken, hierdoor ontstaat ruimte voor een groter gezelschap waarbij de eigenheid van de locatie een bijzondere sfeer creëert.
 • Overigen

 • Recepties en ontvangsten
  Op de begane grond zijn ook ontvangsten en recepties van tot ca. 25 tot 75/100 personen mogelijk.
 • Huiskamerdiners/table d’hôtes/Aanschuiftafel
  Binnenkort zal gestart worden met zogenaamde huiskamerdiners
  Regelmatig is het mogelijk aan een grote tafel in de Huiskamer aan te schuiven en met maximaal 24 gasten te genieten van een vers bereide smakelijke maaltijd.
  Op de site en via de Facebookpagina van Hofstede de Paradijshoeve zullen de data voor deze diners kenbaar gemaakt worden en zo mogelijk ook het menu worden toegelicht.
 • Private dinner
  Wilt u met een select gezelschap in een exclusieve setting dineren, informeer naar onze mogelijkheden!
  Voor onze gerechten maken wij zoveel als mogelijk gebruik van biologische en/of streekproducten. We koken mee met het seizoen/ de markt en van wat onze “buurman tuinders” en in onze eigen tuin kunnen oogsten. Via deze sites is het mogelijk zich aan te melden voor deze diners.
 • Diverse arrangementen
  Er zijn legio mogelijkheden aanwezig op Hofstede de Paradijshoeve, graag bespreken wij in een persoonlijk gesprek met u uw wensen en onze mogelijkheden om vervolgens een passende aanbieding te kunnen doen.